Nelly.com/nl
Heren 160x600

Sport & ontspanning

Na een dag hard studeren, heb je wel wat ontspanning verdiend. Op deze pagina helpen wij je vast op weg. Misschien is er een leuk festival of feest in de stad.

Festivals & feesten

Utrecht kent vele festivals en evenementen. Zoals de Parade, het Midzomergracht Festival, Bockbierfestival en ga zo maar door. De festivalganger kan zich volledig uitleven in Utrecht.

Sporten

En wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je verborgen talenten in bijvoorbeeld de sport? Je kunt bijvoorbeeld gaan squashen, hockeyen, voetballen, tennissen of lid worden van een van de vele roeiverenigingen. Sportliefhebbers kunnen dus helemaal los gaan.

Cultuur

Een drankje in een café of op het terras is natuurlijk gezellig, maar soms ben je toe aan iets anders. Waar kun je dan terecht voor je portie ontspanning? Op cultureel gebied heeft Utrecht haar studenten veel te bieden. Het is de stad van het dick bruna huis en museum Catharijne convent, van Tivoli en muziekcentrum Vredenburg, en van het Nederlands Film Festival en de Culturele Zondagen. En dat is nog maar een klein voorproefje van het totaalaanbod van Utrecht. Geïnteresseerd? Kijk hier voor informatieve websites over cultureel Utrecht. 

 

Webdesign Polder Knowledge