Utrechtse Introductie Tijd

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende studenten van Utrecht. Je krijgt de kans om samen met ruim 3000 eerstejaarsstudenten kennis te maken met elkaar, de onderwijsinstellingen en natuurlijk Utrecht zelf. Tijdens de vierdaagse introductie leer je de stad pas echt kennen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de UIT en ander studentennieuws uit Utrecht? Meld je aan voor onze te gekke nieuwe Facebook en zorg dat je als eerste op de hoogte bent!

 

Programma UIT

Tijdens de UIT wordt er een spetterend programma aangeboden voor alle nieuwe studenten waarin de stad Utrecht centraal staat! De programmaonderdelen vinden plaats op verschillende locaties in de stad. Het grootste deel van de UIT vind plaats in de binnenstad. Echter worden er ook activiteiten georganiseerd op de Uithof. Hierdoor leren de nieuwe studenten snel de belangrijkste plekjes in de stad kennen. Diverse verenigingen, onderwijsinstellingen, culturele instellingen en horecavoorzieningen komen aan bod.

Check hier het verdere programma (Bron: Utrechtseintroductietijd.nl)

De UIT mag je niet missen als je gaat studeren in Utrecht!

                  

Webdesign Polder Knowledge