Studentenstad
Stichting Studentensteden page image
Studentenstad
Slogan

Bereik 250.000 studenten in de Randstad

Stichting Studentensteden is het grootste online studentenplatform in de Randstad, speciaal gericht op (aankomende) studenten.

Stichting Studentensteden heeft als doel het promoten van het studentenleven in steden door informatieve websites voor de (aankomende) studenten van de stad te ontwikkelen. Dit doen wij in samenwerking met lokale gemeenten, kennisinstellingen en studentenorganisaties.

Met AmsterdamStudentenstad.nl, DenHaagStudentenstad.nl, LeidenStudentenstad.nl, UtrechtStudentenstad.nl, RotterdamStudentenstad.nlDelftStudentenstad.nl, Eindhoven-Studentenstad.nl en Wordlid.com bereiken wij jaarlijks 250.000 studenten uit de grootste studentensteden van Nederland.

Feiten en cijfers

  • gemiddeld 21.000 bezoekers per maand
  • gemiddeld 18.000 unieke bezoekers per maand
  • gemiddeld 34.000 pageviews per maand
  • gemiddeld 1:47 minuten online

Wie bezoekt onze websites

Geslacht: Mannen en vrouwen
Leeftijd: 16 - 30 jaar
Opleidingsniveau: Havo, Vwo, HBO, Universitair

Doelgroep bereiken

Op onze websites bieden wij u verschillende manieren om onze bezoekers te bereiken.
Dit kan o.a. met het plaatsen van een banner of een link. Wij bieden ook de mogelijkheid tot een commercieel blog of een volledig eigen pagina. Een uitgebreid overzicht van alle advertentiemogelijkheden vind u in onze brochure: Advertentiebrochure 2014

Andere wensen

Mocht u andere advertentie wensen hebben om studenten in de Randstad te bereiken, neem dan contact met ons op. Wij bieden de mogelijkheid om 'tailormade' promotieacties te maken.